چرا رهبر انقلاب ادامه سوال از رئیس جمهور را صحیح ندانستند؟
7 نکته از سخنان پدرانه رهبر انقلاب:
چرا رهبر انقلاب ادامه سوال از رئیس جمهور را صحیح ندانستند؟
با توجه به عبارت "تقاضا" آن هم در یک سخنرانی و نه در قالب نامه، هیچ بار قانونی و الزامی برای طراحان سوال از رئیس جمهور در متوقف کردن این کار به وجود نمی‌آید. هرچند اگر هم این تقاضا به صورت دستور و یا حکم هم مطرح میشد امری طبیعی و عقلانی بود که رهبر انقلاب در چارچوب قانون بتواند از اقدامی که باعث بر هم زدن نظم عمومی میشود جلوگیری کند و نگذارند که برخی به جای بر طرف کردن مشکلات مردم، محیطی را برای عقده گشایی فراهم کنند...
رهبر معظم انقلاب در دیدار با بسیجیان: " طرح سوال از رییس جمهور تا اینجا کار مثبتی بود، هم نشان دهنده احساس مسئولیت مجلس و هم آمادگی مسئولان دولتی برای پاسخگویی است، اما ادامه این کار آن چیزی است که دشمن می خواهد، از نمایندگان محترم، تقاضا می کنیم از اینجا به بعد ادامه ندهند."
از این سخنان حکیمانه رهبر انقلاب، درس‌های زیادی می‌توان آموخت که به طور اجمالی در زیر بیان می‌گردد:
1-رهبر انقلاب طرح سوال از رئیس جمهور را مثبت ارزیابی کردند بدین معنا که اصل سوال از رئیس جمهور برآمده از احساس مسئولیت نمایندگان مجلس است و شاید اگر طرح سوال در برهه زمانی دیگری بود می‌توانست راه گشا باشد.
2- از طرفی دیگر رهبر معظم انقلاب آمادگی مسئولان دولت برای پاسخگویی را مثبت ارزیابی کردند بدین منظور که دولت به این معنا که برخی در رسانه ها شایع کرده اند، غیر پاسخگو نیست اما اشکالاتی وارد است که باید با همدلی در فضایی آرام بر طرف شود.
3- به وضوح می‌توان دریافت که این بخش از سخنان رهبری در جهت حفظ اقتدار دولت و مجلس و همچنین درک کردن فضای موجود است چرا که یکی از حربه‌های دشمن ایجاد اختلاف میان مسئولین و همچنین عدم اعتماد و ایجاد شکاف میان مردم و مسئولین است، اقدامی که دشمن از سوی رسانه هایش در دستور کار خود قرار داده است و متاسفانه برخی از رسانه های داخلی خواسته یا ناخواسته به این موضوع دامن زده اند.همچنین یکی دیگر از حربه های دشمن در این برهه از زمان برهم زدن فضای همدلی و نشاط اجتماعی در میان مردم و مسئولین است که امروز کشور ایران بیشاز گذشته به آن نیاز دارد.
4- رهبر معظم انقلاب در ادامه می‌فرمایند که" ادامه این کار همان چیزی است که دشمن می‌خواهد"؛ هر کارشناسی این را اقرار می‌کند که دشمن شناسی رهبر معظم انقلاب امر انکار ناپذیری است که حتی دشمنان ایران هم در این موضوع لب به اعتراف گشودند به طوری که افق دید ایشان در مسالئل ملی و کلان ایران و جهان اسلام بسیار بالاتر از مسئولینی است که در مدت کوتاهی زمام امور را به دست می‌گیرند.لذا عقل حکم می‌کند که وقتی ایشان می‌فرمایند ادامه این کار همان چیزی است که دشمن می‌خواهد طراحان این سوال و رسانه هایی که به این موضوع دامن می‌زدند از ادامه این کار جلوگیری نمایند.
5- به محض منتشر شدن خبر بیانات رهبری در دیدار با بسیجیان، رسانه های بیگانه و معاند در جریانی واحد این سخنان رهبری را تحریف کردند و واژه "تقاضا" را به "دستور" و "حکم حکومتی" تغییر دادند تا افکار عمومی را نسبت به رهبر معظم انقلاب خدشه دار کنند.
با توجه به عبارت "تقاضا" آن هم در یک سخنرانی و نه در قالب نامه، هیچ بار قانونی و الزامی برای طراحان سوال از رئیس جمهور در متوقف کردن این کار به وجود نمی‌آید. هرچند اگر هم این تقاضا به صورت دستور و یا حکم هم مطرح میشد امری طبیعی و عقلانی بود که رهبر انقلاب در چارچوب قانون بتواند از اقدامی که باعث بر هم زدن نظم عمومی میشود جلوگیری کند و نگذارند که برخی به جای بر طرف کردن مشکلات مردم، محیطی را برای عقده گشایی فراهم کنند.
اکنون میتوان از کسانی که این توصیه رهبری را دخالت رهبری در امور مجلس تلقی می‌کنند پرسید که نقش رهبری در قانون چیست؟ اگر رهبری نسبت به تمام قضایا بی تفاوت باشد و بگذارد دولت و مجلس هر کاری را انجام دهند هر چند اشتباه،امری پسندیده است؟ و آیا نمایندگان مجلس که وظیفه قانون گذاری را دارند تا کنون با اکثریت آرا قوانین را تصویب نمی‌کردند؟
عقل حکم می‌کند شخصی که به عنوان رهبر یک نظام معرفی می‌شود باید نسبت به مسائل کشور حساس باشد و نگذارد که مشکلاتی بین مسئولین است باعث رنجش خاطر مردم شود و دشمن بتواند از این موضوع سو.ءاستفاده کند.چرا که پیشرفت و اقتدار نظام جمهوری اسلامی تنها در فضای همدلی و آرامش بدست می‌آید.
6- ایشان در این سخنرانی بخش کوتاهی از بیانات خود را به طراحان سوال از رئیس جمهور اختصاص دادند و در اصلی ترین محور سخنان خود به موضوع جنایات اسرائیل در غزه و دنیای اسلام پرداختند، که این خود بیانگر فرعی بودن موضوع طرح سوال از رئیس جمهور است.
7-عمق نفوذ کلام رهبری در میان مردم و مسئولین نکته بسیار مهمی است که خود یکی از نقاط قوت جمهوری اسلامی ایران است به طوری که تنها توصیه ایشان به عنوان یک شاخص و یک اصل مورد قبول مسئولین و مردم واقع میشود و اطاعت از توصیه های ایشان را امری حکیمانه ،الهی و دلسوزانه می‌دانند. با نگاهی به تیتر روزنامه ها و سایت های خبری در روزهای آیند به راحتی می‌توان دریافت که کدام رسانه و کدام افراد پیرو توصیه ای رهبری عمل می‌کنند و کدام یک از آنان منافع حزبی و شخصی خود را فدای منافع ملی خود می‌کنند.
با تشکر از وبلاگ باید کاری کرد
نظرات شما عزیزان: